A legjobb üzlet

mennyit szansz ra

sweet-dream-franchise-banner A román GastroMedia portálján jelent meg az alábbi interjú. Arra az esetre, ha nem lennél teljesen perfekt ezen a nyelven, íme a magyar fordítás:

Tóth Jánossal, az 1950 óta világméretű üzletet felépítő SweetMetalTech tulajdonosával beszélgettünk arról, hogy lehet ma nagy pénzt csinálni.

Az én helyzetem nem olyan nehéz: a családi vállalkozás nevéhez fűződik az első vattacukor gép a világon — de a kürtőskalács sütő üzletben is specialisták vagyunk fél évszázada, mára a világ 30 országában.

Annak, aki ma kezdi a meggazdagodást, az első kérdés: Te dolgozol reggeltől estig a rendszernek, vagy a rendszer dolgozik Neked? Nem könnyű eljutni az üzlet tulajdonosi státuszig, ahol már Neked dolgoznak, vagy tovább a befektetői státuszig, ahol már csak a pénzed dolgozik: Kilépni az alkalmazotti biztonságból önmagában nagy lépés, aztán tönkretenni átlagosan két céget, hogy a harmadikat már nagyjából jól csináld (ezek a magyar statisztikák!), ez kb. 10 év...
Ha mégis sikerült, még mindig halálra dolgozhatod magad az alkalmazottaid helyett, míg nem találsz olyat, aki dolgozik helyetted is — és azon kapod magad, hogy mire mindent megtanult, már le is lépett a vevőid egy részével, megcsinálta a saját vállalkozását.

Most képzelj el egy olyan rendszert, ahol szinte szó szerint robotok dolgoznak: nem tudnak felmondani, megszökni vagy meglopni, tökéletes munkát végeznek, és nem csak a gépek, de az üzlet működésére is garanciád van. Ez nem utópia! A neve: SweetDream Franchise, és bárkinek a rendelkezésére bocsátjuk, aki szeretné 6 hetente kitermelni a befektetését!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.