•  Milyen engedélyek szükségesek az üzemeltetéséhez ill. a kürtöskalács üzlethez?

Gépeink rendelkeznek OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) engedéllyel, így az üzemeltetőnek ez alapján könnyebbséget jelent a területileg illetékes ÁNTSZ, valamint Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Állomás szakhatósági hozzájárulásának beszerzése a kitelepüléshez. Az értékesítő, illetve kisegítő személyzetnek rendelkeznie kell egészségügyi könyvvel.


•  Milyen tevékenységi körökkel kell rendelkeznie a vállalkozásomnak az üzemeltetéshez?

Attól függően, hogy a kitelepülési szándék közterületre, közforgalom számára megnyitott magánterületre, vagy egyéb besorolási minősítés alapján piacok, vásárok, különféle rendezvények helyszínére vonatkozik, az üzemeltető vállalkozásnak a hatályos TEÁOR jegyzék szerinti 55.30'03 Étkezőhelyi vendéglátás és/vagy 52.62'03 Piaci kiskereskedelem ; 52.63'03 Egyéb, nem bolti kiskereskedelem tevékenységi körökbe tartozó tevékenység végzésére jogosultnak kell lennie.
Megj.: 1. Az 52.62 és 52.63-as tevékenységi körökkel ellentétben az 55.30-as tevékenységi kör Működési Engedélyhez kötött, melyet a területileg illetékes Önkormányzat vállalkozási szakirodája állít ki, a hatályban lévő törvényi, ill. rendeleti szabályozók és előírások figyelembevételével. 2. A szükséges engedélyek beszerzéséhez tanácsadással segítséget nyújtunk. További könnyebbséget jelent az engedélyeztetésben, hogy készül egy központi, HACCP. kompatíbilis szakanyag, amely az üzemeltetőre vonatkozó sajátosságok figyelembevételével könnyen adoptálható.


•  Miért éppen a Sweet-dream típusú gépeket forgalmazza a cég?

A nemzetközi Kürtöskalács üzletág feltérképezését követően úgy véltük, hogy a jelenlegi piaci feltételek mellett ár-érték arány, minőség, valamint funkcionalitás (forró légkeveréses  rendszer) tekintetében ezek  jelentik a  jövőt és legjobb választást.

•  Miben különbözik egymástól a PB-gázos (12V)  és a 220V-os 3 kW-os modell?

Az alapvető különbség a két gép típus hajtóanyagában van, illetve minimális méretbeli eltérés: a 220V kényelmesebb kisebb és gazdaságosabb, mivel zárt ajtókkal dolgozik, míg a PB-gázt áram hiányában vagyunk kénytelenek üzemeltetni — teljesítményük egyformán kielégítő.

Az 1-es modell elsősorban fix helyekre való telepítéshez ajánlott, ahol kevés mozgásra van szükség, vagy lehetőség (max. 50-100 méteres távolságok), mint pl.: belvárosi helyek, bevásárlóközpontok parkolói, iskolai és kórházi büfék, közintézmények, vállalatok udvara, diszkók belső udvara, strandok, vízpartok, stb.

A 2-es modell PB palack és 6-12V akkumulátor hajtású, ennek köszönhetően viszonylag egyszerűen, gyorsan, és költség hatékonyan mobilizálható, büfé-kocsival bárhová elvontatható. Mozgóárusításhoz, valamint rendezvényeken való megjelenéshez ajánlott.


•  Milyen profitot képes termelni? Mennyi idő alatt térül meg a befektetésem?

Forgalmazó - a Gyártó szavatolása alapján - garantálja a Termék jó minőségét, annak szabályszerű működését. Garanciális időszak: a termék átvételétől számított 12 hónap. Nézz meg itt egy  megtérülési számítást! 

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.