sweet-dream-franchise-banner A román GastroMedia portálján jelent meg az alábbi interjú. Arra az esetre, ha nem lennél teljesen perfekt ezen a nyelven, íme a magyar fordítás:

franchise-logo-szurke-piros-300Hogy Te is nagyot léphess előre, az elmúlt hónapokban sokat dolgoztunk azért, hogy minden részletében professzionális, a legmagasabb szintű garanciákat nyújtó rendszert állítsunk fel partnereink számára. Mostantól nem csak a gépeink, de a teljes üzleti modell működését garantáljuk:

Ezúton büszkén tudatjuk Veled is, hogy a cégünk továbbiakban franchise rendszerként működik tovább!

ÉRDEKEL, HOGY MIKÉNT TUDOD 6 HETENTE MEGTERMELNI A BEFEKTETÉSED?

CSAK HÍVJ! +36 70 389 2515

Jó néhány okod van arra, hogy a csíkhúzó gépünket használd, most 17-et kiemelünk Neked — a többire rájössz magad is, ha megvásároltad, és elkezded használni!

Mindegyiknek van előnye és hátránya is, a legjobb megoldás a személyre szabott. Ebben tudok segíteni: Hol dolgozna vele? Rendezvényeken, több helyen vagy saját fix üzletben?

Személy szerint a 220 T10-re turbó légkeveréses változatra szavazok, mert ott nem kell rakosgatni a fákat, lent is fent is egyformán süt: ahová teszi ott sül készre!

Néhány példa

  • A pb gázos gépet nem engedik bevásárló központokban dolgozni.

  • Míg a 220 v gépek tudnak 1,5 kw on is takarékosan sütni addig pb gázossal fél gázon is duplája a teljesítmény, ami több üzemeltetési költség, mert azon nincs ajtó mivel nyitott a gép elöl.

  • Sok oxigén kell az égéshez és így nem tud energiatakarékosan sütni.Ezen kívül ahhoz még elszívó is kell, míg a 220 v hoz nem viszont aggregátor kell ha nincs hosszabbítóból a 220 v lehetőség.


Beszéljük meg!

+36 70 389 2515
(munkanapokon 08:00-16:00-ig)

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.