Rólunk

Hosszú évtizedek és több családi generáció tervezési és fejlesztési munkája van az általunk kínált kürtőskalács és vattacukor készítő géptípusokban.

A több évtizedes fejlesztési munkának nem csak a gépek kifinomult kivitele és kitűnő minősége köszönhető, hanem az is, hogy nem csupán gépeket
értékesítünk, hanem működő, automatizált rendszereket, melyek támogatást nyújtanak a munkafolyamat kezdetétől egészen az eladásig.

Lassan 50 év távlatában, Magyarországon elsőként volt szerencsénk legyártani azt a vattacukorgépet, melyhez később a színes vattacukor fogalma is társult, így mára tevékenységünk piacvezető az ipari vattacukorgépgyártásban is.

Akkor nagypapám, később édesapám munkájának gyümölcseként mára egy több generációs családi vállalkozást tudhatunk magunkénak. Az idők során a kürtőskalácssütőgép gyártás mellett az is kiderült, hogy az egyedi büfékocsik gyártására és a foodtruck átalakításokra is van igény.

így jutottunk el a kürtőskalácsgépektől egészen odáig, hogy mára a sütési folyamatot saját fejlesztésű, egyedi, automatizált gépsorokkal (dagasztó-, tésztaprés-, tésztacsíkhúzó gépek) és az egyedi igények alapján készített büfékocsikkal pedig a komplett értékesítési infrastruktúrát tudjuk biztosítani.

Rengeteg munkaórát fektettünk abba, hogy a folyamatokat a lehető leghatékonyabbá tegyük.

A mi célunk nem csak a gépek értékesítése, hanem az, hogy minden eszközt, ami a sikeres eladáshoz szükséges – legyen az kiegészítő berendezés, technológia, műszaki vagy akár gasztronómiai információ – vevőink kezébe adjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
    Várunk bemutatótermünkben Budapesttől mindőssze 15 percre,
    gyere el, igyunk egy kávét!
    BpDekor Kft. Cím: 2151 Fót, Juhász Gyula utca 46/C, II.9.
    Telefonszám: +36 70 777-0080, +36 70 389-2515
    E-mail cím: info@kurtoskalacssutogep.hu