sutoalagut1

Állandóan törjük a fejünket azon, hogyan tudnánk valami újat, valami jobbat, valami igazán extrát kitalálni, amivel még jobb minőséget állíthatsz elő, még nagyobb profitot csinálhatsz. Íme, 2019 egyik nagy dobása a Sweet MetalTech a gőzzel sütő alagút, a Tornádó kemence! 

husvet1 Milyen gépet vásárolj a kezdéshez? Ez csak addig kérdés, míg nem gondolod át az alábbiakat, de utána egyszerű: amennyi profitot szeretnél. (Megfejtés a képbe rejtve...)

 

teszta Van pár általános szabály, amit jobb ha betartasz, bármilyen dagasztógépet használsz is, mig nem vállik rutinná a dagasztás.

penzkidobas 

Tudtad,
hogy a kürtöskalács sütő vállalkozások 70%-a átlagosan 2-3 emberrel többet alkalmaz, mint amire a technológia mai fejlettségi szintjén szüksége lenne? Ez havonta 500 000 Ft bérköltség, amit a tiszta haszonból fizetnek ki – teljesen feleslegesen. Neked is fáj a bérköltség? Akkor olvass tovább, mert ezt Neked írtuk!


Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.