dynafeher 2018 egyik legjobbnak ígérkező termékötlete ritka jó lehetőség Számodra is - feltétlenül olvass tovább!

"Sweetfoodtruck in black or white?"

 

Hogy lásd, honnan jött az ötlet, először talán pillants rá az eddig legyártott 360 Sweetfoodtruck legutóbb megépült különlegességeiről készített képeinkre:

  

matyomozdonykaorr  mozdonykaorr

vaniliamozdonyka

belul
grillbox

 

Hogy tetszenek?

Most játszunk el a gondolattal egy kicsit:
Mi lenne, ha a büfékocsit nem külön építenénk meg? Nézzük meg ezt a projektet így:

Vegyünk egy platós Toyota Dyna-t, ami talán a legjobb erre a célra. Nem csak könnyen kezelhető, fordulékony, kicsi és üzembiztos teherautó, de azon túl roppant gazdaságos - és az ár/érték arány szempontjából is optimális választásnak tűnik.

Erre a Dynára most építsük fel a kis foodtruck mozdonykánkat úgy, hogy épp ellenkező irányban van az eleje, mint a teherautónak, vagyis a vezetőfülkének háttal elhelyezve - ahogy a fenti képen is láthatod.

Ugye, milyen egyedi?
Egy olyan foodtruck-ot kapnánk, amiből a világon nincs még egy!

Miért?

Mert a BBQ LOCOMOTIVE kivitelnek köszönhetően ráadásul világít, sípol, sístereg, vanilia illatú füstöt ereget - így mindenki észreveszi ami nem hátrány az árusításnál...

Ha ezzel egyetértesz - egyszóval érdekel a dolog - nézzük a számokat, azok is elég jól mutatnak: Ezekből a teherautókból egy-másfél millió forintért már egészen jó állapotú példányokat lehet találni. A foodtruck felépítmény, az átalakítás még 1,8 millió, vagy alig több ennél — vagyis nettó 3 -3,3 millióból megvalósítható a büfékocsi projekt.

Ha megunod, akár 1,5-2,5 millió Ft nyereséggel 5-6 millióért bármikor könnyen el tudod adni, mert egy átlagos foodtruck ennél többe kerül — ez ráadásul távolról sem egy átlagos foodtruck!

Az egész persze csak egy elképzelés a sok közül, és ha elkezdünk beszélgetni, Neked is ezer ötleted támad, amiből akár egy is elég lehet, hogy gazdaggá tegyen.

Talán kezdjük írásban, és javasolj egy-két időpontot a fóti bemutatótermünkbe, hogy ott személyesen folytathassuk!

Várom a találkozást, és a közös ötletelést!

Az üzletedhez gyors sikert kívánva:

 

Tóth János Vince
A streetfood profit specialista

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.