fogadom


Ne csak írogassunk, meg olvasgassunk a gyors meggazdagodásról, most már csináljunk is valamit – nem?Gazdag akarsz lenni, még hozzá gyorsan?

Ha most ünnepélyes esküvel fogadod, hogy tartod magad a Bennfenntesek Klubjának 26 pontjához, olyan feltételekkel szolgálunk ki, amivel a tagokon senki mást, olyan kedvezményeket, olyan támogatást kapsz, amit senki más - és gyorsabban gazdagodsz, mint bárki más!


Fogadom, hogy mostantól

1. A tanulást sosem hagyom abba, hogy napról napra mindig masasabb és magasabb szinten oldhassam meg a problémáim, és egyre értékesebb legyek magam és a világ számára. 

2. Észben tartom, hogy a biztonság hiánya egyenesen arányos az információ hiányával.

3. Folyamatosan fejlesztem magam nem csak szakmai, üzleti vonalon, de személyiségemben is.

4. Nyitott vagyok minden pozitiv gondolatra, ami előre vihet, de  egyszerre csak egy dologra koncentrálok.

5. Célomat naponta elképzelem, mint ha már megtörtént volna.

6. Nagyvonalú vagyok, nagyban gondolkozom, és hiszem, hogy a gazdagság és bőség az életem része.

7. Kitartóan követem a céljaim, és gondoskodom arról, hogy az áramlásaim feléjük sose akadjon el.

8. Minden munkámat és célomat előre megtervezem, és arra törekszem, hogy a saját tervem szerint éljek, vagyis én kontrolláljam a problémáim, ne ők engem.

9. A legnehezebb feladatokat végzem el elöször, és amennyire csak lehetséges, tartom magam az időbeosztásomhoz, mert tudom, hogy az a sikerem egyik alapvető záloga.

10. Bármikor kilépek a komfort zónámból a célom érdekében, és a rossz szokásaimat egymás után jókra cserélem.

11. Inkább nemet mondok először, mert azt meg tudom változtatni anélkül, hogy jobban  megharagudjanak rám.

12. Sosem mondok olyat, amiről már a kimondásakor tudom, hogy nem fogom betartani.

13. Mindig azt szolgáltatom, amit megígérek, vállalom a felelősséget a szavaimért, a tetteimért és minden partneremért.

14. Értéket viszek a piacra, és mindig igyekszem többet adni, mint amennyit ígértem, többet annál, amit várnak tőlem

15. Erősségeimre koncentrálok, és tökélyre fejlesztem azokat - a hibáimat pedig igyekszem belátni, és korrigálni, amennyire tőlem telik.

16. Mindig az elérhető legjobb minőség elkötelezettje vagyok.

17. Az üzletet mindig egy konkrét célcsoport konkrét igényeire fókuszálva építem fel

18. Szünet nélkül reklámozom, és ehhez olyan csatornákat választok, ahol a folyamatosságot fenn tudom tartani. 

19. Egyedi versenyelőnyök kialakítására törekszem, igyekszem különlegessé tenni a vállalkozásom, specialistává és/vagy piacvezetővé egy adott szegmensben.

20. Ami nem hoz elegendő profitot, ahhoz nem ragaszkodom, legyen számomra bármilyen igéretes is – de nem félek a kudarctól.

21. Minden bevételem 10%-át félreteszem, és csak akkor nyúlok hozzá, amikor már 3 napja nem ettem.

22. Tudomásul veszem, hogy a feltételezés és a halogatás a kudarc melegágya, ezért kerülöm

23. Mindenkitől csak annyi tiszteletet várok, amennyit én tudok adni.

24. Képes vagyok a változásra, és nem akarok másokat megváltoztatni.

25. Megőrzöm a belső harmóniám, amenyire lehetséges, és legalább naponta elcsendesedem félórára, amikor csak ezzel törődöm, semmi mással.

26. Akkor is jól érzem magam, és mosolygok, amikor arra semmi különös okom sincs, és értékelem az életet, bármit is ad éppen.


Ezeket a pontokat nem olyan nehéz betartani (bár nyilván akadnak nehezebbek is), inkább odafigyelés kérdése, hogy sikerül-e. Az viszont egészen biztos, hogy nem csak az üzleted sikerére, de az egész életedre nagy hatással lesznek, és ez csak attól függ, mennyire sikerül.

Az emberek döntő többsége sajnos nem ezeket a pontokat tartja szem előtt, tehát ha megfogadod őket, máris Bennfenntesnek tudhatod magad.


A mi klubunk viszont tartogat mást is a meggazdagodásod gyors sikeréhez, ezért ha mindezt megígéred magadnak, mi is ígéretet teszünk Neked:

1. Ígérjük, hogy ennek a 26. pontnak a szellemiségével viszonyulunk Hozzád, ezeknek megfelelően bánunk Veled.

2. Ígérjük, hogy a Bennfennetesek Klubjának tagjaként olyan kedvezményekhez jutattunk, mint senki mást, és minden akciónkról a Klub tagjait értesítjük először.

3. Ígérjük, hogy bármilyen akciót is csinálunk, a Bennfenntesek Klubja mindig többet, jobbat kap: az akciót is akciós áron, a bónuszokat is további bónuszokkal.


Akarsz a Bennfenntesek Klubjához csatlakozni?
Már csak egy kattintásra vagy tőle!


Ha ezt a gombot megnyomod, és tartod a fogadalmad, többé nem kerülheted el a sikert! 
A gomb megnyomásával ünnepélyes hozzájárulásod adod ahhoz, hogy rendszereresen tájékoztassunk  arról, milyen lehetőségeket tudunk ehhez felajánlani.

Hogy valóban személyre szabott ajánlatokat kapj, ne csak a neved és a mail címed add meg, hanem azt is, hogy e pillanatban mennyit szánnál az üzleted fejlesztésére fordítani.

Ha a későbbiekben bármikor úgy döntesz, hogy nem kívánsz további ötleteket, ajánlatokat kapni, természetesen mindig adott lesz a lehetőséged arra, hogy a tagságodról lemondj - mi pedig azt is megígérjük, hogy a személyes adataidat mindvégig a törvényi szabályozásnak megfelelően kezeljük.csatlakozom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.