januar

Szereted a Karácsony hangulatát? Mit szeretsz benne a legjobban? Már belegondolni is boldogító, igaz? ...És mi a helyzet a januárral?


Jézuskáék januárban épp nem érnek rá


Az ünnepek után mindig marad egy kis szomorúság bennünk, ami érthető, mert az év legszebb napjai múltak el, és a január sosem tartozott a vérpezsdítőbb hónapok közé – legalábbis eddig!

Itt, a SweetMetalTechnél felfedeztük a "piaci rést", amikor se Jézuska, se Télapó, se Húsvéti Nyuszi (sőt még nyaralni sem lehet!) – és elhatároztuk, hogy a mi ajándékaink fogják bearanyozni szürke téli hónapjaid.

BENNE VAGY?

Nagyon kedves Tőled, örülök, hogy tovább olvasod, ezért cserébe egy régi álmod teljesítjük  – ahogy ezt a Jézuska se csinálná jobban:

Kapsz tőlünk egy T10 turbó légkeveréses kürtőskalács sütő gépet kelesztő állvánnyal és 20 fával, amit Te választhatsz ki, kedved szerint normál, ice dog vagy fagyis tengelyből, vagyis a csúcsmodellünket – egy fapados gép áráért, potom 350e Ft-ért.

Ki se számolom, hogy mekkora kedvezményt kapsz, mert még meggondolom magam!

Te se gondolkodj sokat, mert ha az év végéig leelőlegezed a géped 50e Ft-tal, januárban a maradék 300e befizetése után átveheted. De igyekezz, mert a raktárkészlet nem tart örökké, különösen nem, ha egyszerre kell helyettesítenem Jézuskát, Télapót és Húsvéti Nyuszit...

Azért szólok erről már most, hogy időben be tudjam gyűjteni a jelentkezőket, aztán pedig ki is tudjam szolgálni, ezért azt javaslom, hogy hívj fel minél előbb (most?) a +36 70  389 2515-ön, és beszéljünk!

AKKOR BENNE VAGY!


Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.