szetszedheto pavilon Van egy csavar behajtód? Más nem is kell! Meg kb. 15 perc két embernek, de ez elsőre sem több félóránál, és a panelek egy 2 m x1,5 m-es utánfutón elférnek!

 

Szétszedhető pavilon minden extrával,

most már a Tiéd is lehet!

 

A súlya mindössze 250 kg, a fő méretei: 3 m x 2 m alapterületű, 2 m magas, egy 2 m-es és/vagy két 1 m-es ablak, egy ajtóval.

Több féle anyagból is készülhet: 

15 mm-es víz-, időjárás és ütés álló rétegelt lemezből, fehér vagy pácolt lakkozott, selyemfényű faház stílusban. Vagy: 3-6 mm vastag PVC, fehér, időjárás és ütés álló lemezből, illetve Dibond 3 mm-es, szintén időjárás és ütés álló aluminium lemezből, amire 300 Celsius fokon, kemencében sütötték rá a fehér műanyag bevonatot.

Kitűnően matricázható kivitelekről beszélünk, rozsdamentes lemez vázzal a szerkezetben. PVC linóleum padló beton felületre tehető szín választással.

Hogy hangzik? 
Az árától függ, igaz? Hát azon ne múljon:

A 2 m x 3 m-es modell mindössze 1,25M Ft, 
mely tartalmazza az alábbi, 300e Ft értékű alapfelszerelést is:

Egy 0,9 x 0,6 x 1,5 m, illetve kettő 0,9 x 0,6 x 1,5 m, rozsdamentes, tükrös aluminium lemez pult, 3 fázisú rozsdamentes mosogató szekrény, bojler, szivattyú, tisztaviz tartály, szenyviz tartály, stb., stb. - ahogy az a büfékocsikban is megszokott.

Az elektromos rendszerről néhány adat: 220V LED világítás, dugvilla elosztó, ÉV relé, 6 dupla konnektor a belső térben egyenletesen elosztva, elektromos fogadó betáp táblával.

Ami a biztonságot illeti: Betörésbiztos, viharálló, zárható ajtók és ablakok, 
a szerkezet pedig rögzithetö a betonhoz, csavarozható dübelekkel.

Nagyobb alapterületben gondolkodsz? Megteheted!

A 4 m x 2 m-es modell már 1,45M Ft-tól szétszedve és csomagolva átvehető a telephelyünkön!

Az egyedi gyártásnak megvan az az elvitathatatlan előnye, hogy olyan extrákkal kéred, amilyenekkel akarod - csak egy-két ötlet, gondolatébresztőnek, ami már nekünk is eszünkbe jutott:

Lángos sütő sülyesztett pulttal: 150e Ft
Háttér fal rozsdamentes acél bevonat: 15e Ft/m2
Elszivó fal ventillátoral: 100e Ft
Matrica felirat design terv: 8e Ft/m2
Padló szigetelés: 8e Ft/m2
Kiszállás, 50 km-en belül,  szállitással, összerakással: 100e Ft.

Hívj fel, beszéljük meg, milyen lesz a Tiéd, és adunk egy pontos árat!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.