2019-re is van egy technológiai szenzációnk – természetesen…

sutoalagut1

Állandóan törjük a fejünket azon, hogyan tudnánk valami újat, valami jobbat, valami igazán extrát kitalálni, amivel még jobb minőséget állíthatsz elő, még nagyobb profitot csinálhatsz. Íme, 2019 egyik nagy dobása a Sweet MetalTech a gőzzel sütő alagút, a Tornádó kemence! 

Egyedülálló paraméterekkel,

nemzetközi összehasonlításban is!

Ez a forró légkeveréses Tornado félautomata asztali alagútkemence azon túl, hogy még gyümöcsök aszalására is alkalmas, egyszerűen kezelhető és gyorsabban süt. Ízletes, dekorativ, választékos árukészlet — gyorsan: Kell ennél több a jó profithoz?

Forró levegővel süt, nem olajban, ettől kellemesebb az íz, és egészségesebb is. Fagyasztott termékek előállítására is kiválló!an alklamas, gyakorlatilag mindenre, ami 50-től 320 Celsius fokig keleszthetsz és gőzzel is süthetsz. Vagyis bármire, ami valaha kemencében sült: fánk, gofri, amerikai palacsinta, muffin, rétes, pizza, minden, 120 mm-nél nem magasabb termék.

(…Lángos, sós és édes perecek, óriás ropi, apró kenyér félék, pogácsák, sós és édes sütemények, mini pékáruk, búrkifli, zsúrkenyér, briós, kakaóscsiga, pálcikás és teasütemények, sajtos fokhagymás sörkorcsolyák, kemencés lángos apró szalonnával, tejföllel sajttal, — mind-mind kiválóan eladható termék. Folytassam?)

Mennyi fér bele?

Minimum 6 tálca használatos, ebből kettő a sütőtérben, kettő a futószalagon és kettő a kelesztés, adagolás és előkészítés alatt. Egy tálcára két 300 mm-es pizza fér a szakaszos sütéshez.így négy pizza süthető egyszerre. A folyamatos sütés során a pizzánál is elég csak a körtálcákba betenni a tésztát egymás után, és folyamatosan vagy szakaszosan sütni, ez egyéni beállítás kérdése. 

Mini fánk, normál fánk, egyedi és alakos sütemények is süthetőek, ehhez biztosítjuk a megfelelő méretű szilikon formákat. Ehhez természetesen kapható a megfelelő alapanyag, egy, csak vízzel keverendő tészta mix. A futószalagra tett, előkészített tálcá(ka)t húzza be a kemence, egy vagy kettő, attól függően, hogy állítottuk be a gépet.

A gép alaptálcán, 350×400 mm kisméretű pogácsából 50-60 db fér tálcánként, így két tálcán 100-120 db sül meg egyszerre és 5-20 perc alatt (tészta tömegétől is függ) kész.

A készülék mindenféle tészta és húsféleségek megsütésére alkalmas 100 -320 Celsius fokon, a programkapcsolóval állítható egyebek között az aktuális hőfok is.

A felvett teljesítmény: 4500 W, de sokkal hatékonyabb, mint az eddigi legjobb kemencéink, mivel tornádó sebességgel keveri a 320 Celsius fokos levegőt. Így 20% -al gyorsabb minden eddigi alternatívánál, és ez a szabadalom cégünk és ügyfeleink 35 éves tapasztalának újabb nagyszerű eredménye, mi több: technológiai mérföldköve.

sutoalagut2

A megtérülés?

Mini fánk esetén, hozzávetőlegesen 700 Ft/kg alapanyag árat,10 perces sütés időt, és 2 x 60 fánkot számolva, sütésenként 120 db. 10 fánk adagonként, 350 Ft adag áron ez 4200 Ft sütésenként, 5×4200=21000 Ft óránként. 10 óra alatt 200-250 000 Ft értékű árut lehet sütni ezzel a modellel!

Hogy hangzik?

Ennyibe kerül

Alap gép ára: 990 000 Ft + Áfa, melynek a megtérülése mindössze 60 munkanap 7 órás termeléssel.
Mérete: 1600-2000 x 450 x 550 mm, súlya: 30 kg + szettek súlya: 10 kg.
Szilikon tálcák: 100 000 Ft (6 db-os szett). 
Gépet és a szetteket a nagy érdeklödésre tekintettel egyelőre 60 napos előrendeléssel tudjuk vállalni.
Szerződést 80% előleggel kötünk, és teljesítünk, 10 nap türelmi idővel — ÉS TERMÉSZETESEN A TÖLÜNK MEGSZOKOTT, DE A PIACON EGYEDÜL ÁLLÓ 10 év garanciával, 6 hónap cseregaranciával, teljes üzletvitelre kiterjedő, részletes üzleti dokumentációval (recept könyv, marketing know-how, stb., stb.)

sutoalagut3

Szükséges, legalábbis melegen ajánlott kiszolgáló technológia

Csíkhúzó félautomata 10 másodpercenként 4-db 1 méteres, 20 mm széles tésztacsík nyújtására alkalmas, alagút kemencében süthető óriás ropihoz elengedhetetlen.
Teljesítménye: 1000 db / óra, mérete: 1250x300x300 mm. súlya: 20-25 kg.
Fagyasztott technológiákhoz nélkülözhetetlen: Három ember munkáját helyettesíti folyamatos termelés esetén. Kiváltképp nagy forgalomnál szükséges és különösen hasznos.

HÍVJ MOST, ÉS LEGYEN TIÉD ELSŐK KÖZÖTT

A LEGJÚJABB TECHNOLÓGIA!