A MOZDONY, AMI GŐZERŐVEL INDÍTJA BE AZ ÜZLETED!

4014mozdony bufekocsi

Annak idején a Ganz gyárban 50 embernek 2 hónapba telt egy mozdony összeszerelése – nálunk a Te mozdonyod 2 ember rakja össze, és 1 hónap múltán már árusíthatsz belőle. Már itt a makett!

 

Az streetfood business egyik legnagyobb dobása

 

Rendelj az elsők között,

és döntsd meg minden bevételi rekordod!

2017-ben is garantáljuk a különlegesen jó megjelenést a foodtruck üzletben: Limitált szériában, mindőssze 20 példány készül ebből a rendkívül stílusos, exkluzív büfékocsi modellből – az első orrán a 404-es, az utolsóén a büszke 424-es sorszámmal.

A Chimneycake Locomotive már rendelhető, hívj most, és egyeztess időpontot, amikor a saját szemeddel láthatod, hogyan készül ez a pazar kis mozdony!

A külső mérete: 3 m x 1,8 m, a súlya 750 kg, fék néküli, könnyített alumínium vázzal, benne a pultok, a mosogatók, a bojler, a tisztaviz es szenyviztartály – most (szinte hihetetlen!)

mindössze nettó 1 700 000 Ft!

Készséggel teljesítjük a személyes igényeid is: ha például hőszigeteléssel kéred, ez mindössze 100 000 Ft-od bánja.

Ez sok vagy kevés?

Igazad van: Attól függ, mennyit  tudsz vele keresni, hát lássunk egy gyors megtérülési számítást:

Először is számoljunk hozzá a mozdony árához mindent, ami csak kell ahhoz, hogy komplett, működő rendszered legyen leszállítva a világ bármely pontjára: 4 gépes Jolly Joker kürtőskalács sütő set kiegészítő berendezésekkel, agregáttal, szállítási kölstéggel, stb., stb., – a teljes projekt berekerülési költsége 5 millió Ft.

Ha 25 napon át napi 250 kürtőskalács eladásával számolunk darabonként 3 dollárért, az már több, mint 5 millió – viszont árulhatod 4 dollárért is…

Ami pedig a napi darabszámot illeti, egy átlagos formatervezésű bükékocsival is el lehet adni 300 kürtőskalácsot naponta – amit egyébként a rendelkezésedre álló technológia 2 fővel helyi dagasztással 3 óra alatt, félfagyasztásos megoldással akár 1 óra alatt is előállít -, de ez egy mozdony!!

mozdonyka 

Nézd meg magadnak jól, mert az már most látszik, hogy a vásárok igazi kedvence lesz…

chimneycake locomotive

Egy 4×2 m méretű utánfutóra építjük, a belső tere 2 m magas, és a teljes oldalfelület az árusito pult felett kinyílik. Belül körben a többi érdekes, sárga fényű bányászlámpák világítanak: a plafonon, a pult két végén valamint a hátsó pult négy sarkában. Nem hiányozhat a füst generátor sem, és alul a kerekeknél kék-vörös led sor világítja meg a fehér füstöt. Síp, csengő és pöfögést utánzó hangok fokozzák az önmagában is lebilincselő látványt.

Design-, füst-, és hangeffektusok

– minden, amivel csak fel tudod hívni az üzletedre a figyelmet!

 

Kell ennél több?

 

Hívj most, és megkapod…