vattacukorgep uj Tudtad, hogy a vattacukor gép a mi családunkban született? 1950 óta saját szabadalom alapján gyártjuk és fejlesztjük. Mára tökéletessé formáltuk, ami pedig a külsö megjelenését illeti, szívesen az ízlésedhez, igényeidhez igazítjuk. 10 év garanciával!

vattacukor varazslat Először is tisztázzuk, mi nem a vattacukor: A színtiszta igazság - valljuk be, hisz voltunk gyerekek, és jól emlékszünk rá - a vattacukor sosem a cukorzabálásról szólt.

keep calm Az új turbó modell ismét egyedülálló teljesítmény a világban - és bajnoknak lenni nagyon jó érzés. Különösen, ha úgy megdolgozol érte, ahogy mi megdolgoztunk érte az elmúlt 66 év alatt...

dupla-vattacukor 1950 óta — vagyis azóta, amióta a családunkban megszületett a vattacukor gép — a világ legjobb vattacukor készítő gépei a mieink.

vattacukorgep2 1 kg cukorból 50 vattacukrot készíthetsz, amit darabonként akár 500 Ft felett is árulhatsz — de 350-ért biztosan. Kiszámoltunk Neked pár adatot a megtérülésről...

...Érdekel?

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.