Mi valójában a vattacukor, és mi nem?

vattacukor varazslat Először is tisztázzuk, mi nem a vattacukor: A színtiszta igazság – valljuk be, hisz voltunk gyerekek, és jól emlékszünk rá – a vattacukor sosem a cukorzabálásról szólt.

 

Ahogy a karácsony sem a szaloncukor vagy a beigli habzsolásáról, hanem annál sokkal többről!

2 deka cukor

Ettől nem megyünk a falnak, ami a mennyiséget illeti: Gondoljunk csak a napi rendszeres függőségre, a cukrozott italokra, stb., stb. Ehhez képest 2 dkg cukor semmiség! De ha készül belőle egy valószínűtlenül könnyű, hatalmas, rószaszín felhő, az alaposan megcsillogtatja a gyerekszemet… Mert az a felhő nem más, mint a felhőtlen szórakozás jelképe, amikor mindenki együtt van, kinn a szabadban, a napsütésben.

Neked mi jut eszedbe a vattacukorról?

Emlékszel még, milyen volt először látni, hogyan készül? Te is törted a fejed, hogy csinálja az a gép? Persze egyáltalán nem mindegy, milyen gép! Aki találkozott már akár házilag összeütött, nem igazán gusztusos gépeken készült vattacukrokkal, az pontosan tudja ezt.

De továbbmegyünk: Nem feltétlenül a vattacukor minősége vagy látványa sínyli meg, hanem a vattacukor élménye!
Ha egy klasszikus, vagy a ma divatos jelzővel élve: igazi retro stílusú gépből húzza elő az árus azt a cukorfelhőt, az már varázslat, nem?

Mi ezt a varázslatot tartjuk életben, és visszük el a gyerekeknek az első vattacukor gépünk kifejlesztése óta, ami épp 66 éve történtaz egész világon elsőként a mi családunkban.

Legyél Te is varázsló!

Szebbnél szebb, harmincnál is több modellből valaszthatsz, de a design variációk száma gyakorlatilag végtelen.

100-ból 99-szer azonnal, de legkésőbb 10 napon belül 15 perc betanítással átadjuk a vattacukor gépet.

A majd 7 évtizedes, a világ számtalan országából begyűjtött tapasztalat azt mutatja, hogy egy tiszta, stílusos vattacukor géphez legalább másfélszer, de inkább kétszer annyi vásárló megy oda átlagosan. Ennek biztosan jó oka van, és bizonyára ez ad magyarázatot arra is, miért térül meg a gépeink ára akár havonta többször is!

Ha tényleg profitot akarsz, ne kísérletezz mindig új ötletekkel, bízz az időben és minőségben egyaránt világelső konstrukcióban, és soha ne felejtsd el, amit gyerekként tudtál:

A vattacukor varázslat, sose becsüld le az élmény jelentőségét! Ha teszel érte, lehet, hogy örök emlék maradsz a gyerekek fejében…

Itt találsz egy nagyon jó ajánlatot – ezek után talán jobban érdekel!