Mindegyik tökéletes – de melyik a legjobb Neked?

vattacukorgep uj Tudtad, hogy a vattacukor gép a mi családunkban született? 1950 óta saját szabadalom alapján gyártjuk és fejlesztjük. Mára tökéletessé formáltuk, ami pedig a külsö megjelenését illeti, szívesen az ízlésedhez, igényeidhez igazítjuk. 10 év garanciával!

Leálltunk a többi gyártásával, mert ez a modell mindegyiket megveri

300 db óránkénti teljesitményével — és minden más tekintetben is. Ez a gép a cukorszálat felfelé adja és sokkal könnyebb formázást tesz lehetővé. Ugyanakkor legalább  25%-kal jobban teljesít, mint bármilyen más konstrukció.

Büszkék vagyunk arra, hogy gépeink hosszú évtizedek óta a piacon vannak, arra pedig még inkább, hogy az első generációból is gond nélkül megy egyik-másik példány, mind a mai napig!

2019-es kiadású alapmodellünk értéke 10 év garanciával nettó 300 000 Ft. Kocsival is gyátjuk további 200e Ft felár ellenében, húzható kivitelben, de ezt a modelt terepen azért kíméljük. Ha viszont kifejezetten terepre kell mobil verzió, azt kerekpár hajtással +300e Ft felárral bocsátjuk rendelkezésre.

Egy gyors megtérülési számítás

Egy vattacukor 8-10 Ft előállítási költséggel számolható. 100 db-nál 1000 Ft a napi alapanyag költség. Magyarországon az ár 350-550 Ft-ig terjed, ami helypénz és konkurencia kérdése.
1 kg cukor 50 vattacukor elkészítésére elég, az átlagár 450 Ft, 100 db naponta 45 000 Ft, pl. egy strandon. Vagyis akár 1 nap alatt megtérülhet a vattacukor gép értéke.

A szezon már elkezdődött, de soha nem késő — hívj most!
(Mit szolnál egy retro-triciklihez?)

vattacukorgepek