6 nélkülözhetetlen dolog, amit csak tőlünk kaphatsz meg

alegjobbat

Van 6 olyan szolgáltatásunk, ami számunkra egyáltalán nem tünik extrának, annyira magától értetődő része a rendszerünknek – a konkurenciánál mégsem jutsz hozzá.

 

Gondolkodtunk azon, hogy ez vajon miért van így? Talán a 40 éves tapasztalatunkból, évtizedek óta tartó piacvezető pozíciónkból ered? A 40 országra kiterjedő piacunk ismeretéből vezethető le?

Nem!

Bár ezek is nyilván szerepet játszanak, de fel kellett ismernünk, hogy az igazi ok ennél sokkal egyszerűbb: A versenytársaink és köztünk valójában a cél tesz különbséget.

 

Míg a versenytársak célja elsősorban a gépek értékesítése, mi egy(-két) lépéssel tovább megyünk, és nem csak a gépet, de minden elképzelhető eszközt – legyen az kiegészító berendezés, technológia, marketing know-how, műszaki vagy akár gasztronómiai információk, garanciák – a vevőink kezébe adjuk.

Miért? 

Mert tudjuk, hogy Neked nem a gépre van szükséged, sőt! A gép megvásárlása az egész történet mélypontja: Bajlódnod kell a kiválasztásával, egy halom pénzt ki kell adnod érte, aztán aggódni, hogy jól működik-e, megtérül-e, stb. Miért válllalod be mégis ezt az egészet, ha ennyire “macerás”? Mert pénzt akarsz csinálni belőle – és épp ezt akarjuk mi is.

A mi célunk, hogy profitot csinálj, óriási profitot!

 Érzed a különbséget?

 

 mennyit szansz ra

 

Íme néhány, másnál nem elérhető előny, ami fényesen bizonyítja ezt a szándékunkat:

 

#1 Tíz év garancia

– hogy biztonságban érezd magad

Igen, tőlünk vásárolhatsz akár 10 év garanciával, ami még a fákra is kiterjed (egy, a versenytársaknál sehol nem alkalmazott technológiával készítjük őket, hogy ezt biztosíthassuk a Számodra). 

Miért jó ez Neked?

Ha a módszereinkkel dolgozol, akár havonta megtérül a gép ára, ezért velünk lényegesen rövidebb időtartammal is jó vásárt csinálhatsz. De mi ezzel a 10 éves garanciával gyakorlatilag a gép teljes várható élettartamára garantáljuk a támogatást, ami azért már mutat egyfajta magabiztosságot is a részünkről az előállítás minőségét illetően… 

Te elküldöd nekünk a meghibásodott alkatrészt, mi küldjük a cserét, bárhol is vagy a világon!

 

#2 Cseregarancia

– hogy veszteség nélkül fejleszthess

A piacon szintén példa nélkül álló az a csak nálunk rendelkezésedre álló lehetőség, amit akkor fogsz igazán nagyra értékelni, ha komolyan gondolod a fejlesztést, de nem rendelkezel elég nagy tőkével. 

A cseregarancia lényege, hogy 6 hónapon belül új áron számítjuk be a géped, ha nagyobbra cseréled.

Így az üzlet által termelt profitból veszteség nélkül tudod folyamatosan bővíteni a gépparkod. Ezzel a profitod is folyamatosan többszöröződik, vagyis egyre gyorsabban tudod fejleszteni, automatizálni az üzleted. Ha csökken az emberi munka, akkor nő az gyártásod sebessége, csökkennek az adóterheid, és tovább nő a profitod.

Ráadásul az automata gépsor nem jelenik meg ittasan, és nem fogja ellopni a bevételed… 

…Folytassam?

 

#3 Teljes gépsor

– hogy gyorsan megtöbbszörözhesd a profitod

Amit a cseregaranciánál olvastál az automatizálásról, szintén csak nálunk igaz: A dagasztógéptől a csíkhúzó gépen és a tekerőgépen át a sütőkig itt mindent egy kézből megkapsz. Még büfékocsit is építünk Neked a gépsor köré – de olyat, amiben mindenhol megbámulnak majd, és már csak azért odajönnek, hogy közelebbről lássák!

Tényleg meg akarod többszörözni a profitod?

Akkor automatizálnod kell – ez nem kérdés! Teljesen mindegy, mennyi pénzed van az indulásra, kezdd el felépíteni a teljes technológiát. Üljünk le, beszéljük át az ütemezést, és vágjunk bele! Az elmúlt évtizedek alatt számtalan Hozzád hasonló partnerünk nőtte ki magát a segítségünkkel, és ez Veled sem lesz másként.

Mire vársz?

 

#4 Technológiai és üzletviteli know-how

– mert a gép Neked nem elég 

Mi nem egyszerűen azért vállalunk felelősséget, hogy a gépeid jól működnek majd, hanem azért, hogy az üzleted is jól fog működni – és ez óriási különbség minden vesenytársunkhoz képest. Mert Te profitot akarsz!

A valódi garancia a gépekért kifizetett pénzedre az, hogy a befektetésed sikerrel jár, és mi ezt is tudjuk garantálni – ahogy senki más.

Hogy csináljuk?

Gyakorlatilag egy, a maga nemében renkívül előnyös franchise konstrukció foglalja magába az összes olyan információt a gépek kezelésétől a recepteken át a marketing módszerekig, amelyek garantálják a sikert, hiszen számtalanszor bevált, és folyamatosan fejlesztett rendszerről van szó, amit évtizedek óta csiszolunk a világ 40 országában begyűjtött elképesztő mennyiségű tapasztalat leszűrésével.

Vállalkozó vagy? Vagy csak próbálkozó? Te döntesz!

Mondják, hogy egy vállalkozásban mindig ott a kockázat, és ez igaz – de egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora! Ne kísérletezz, mert az biztosan többe fog kerülni: Ha most kezded, kezdd velünk, és 40 év, 40 ország tapasztalatával indulhatsz. Nem csak a kezdésnél, de minden lépésednél Melletted állunk majd, és folyamatosan segítünk, mindenben, amiben csak tudunk – és ez elég sok minden…!

 

#5 A legnagyobb választék

hogy azt kapd, ami Neked kell


Talán ismered azt a viccet
, amikor a fapados gépen a stewardess megkérdezi az utast, hogy parancsol-e ebédet: “Miből választhatok?” “Igen vagy nem?” 🙂

De a viccet félretéve annyi biztos, hogy nem vagyunk egyformák, mindannyiunk helyzete különböző, sőt, egyedi. Mivel mi valóban teljes rendszerrel állunk a rendelkezésedre, aminek a tesztelt üzletviteli módszerek is a részét képezik, teljes biztonsággal meg tudjuk határozni, hogy hogy pontosan milyen gépet, gépeket vásárolj, akár attól függően, hol nyitottál üzletet, és az mekkora, hány embered van, stb.

Sokat beszéltünk a gépekről, meg az üzletről, de arról, ami a legfontosabb benne, még nem:

A kürtőskalácsokról a vattacukorról, amiért ezt az egészet összerakjuk! Nos, nagyon jó hírünk van a Számodra, mert a választékunk ezekből is egyedülállóan nagy a piac többi szereplőjéhez képest. El sem tudod képzelni, hány féle süteményt tudsz készíteni a gépeinkkel és a módszereinkkel. Majd kérdezz rá például a 4 fázisú fagyasztás technológiánkra is, elképesztő hatással lehet a profitodra, és ezt is csak mi tudjuk a piacon!

 

#6 Raktárról, azonnal 

– hogy lásd, és rögtön el is vihesd

 

Fontos tudnod, hogy mi nem csak a levegőbe beszélünk, és közben prospektusokat mutogatunk.  A választék tényleges, raktáron van, megnézheted, megtapogathatod, azonnal viheted. Ez a versenytársainkra szintén nem jellemző.

Persze, ha kérsz egy gőzmozdony büfékocsit, azt a Te elképzeléseid alapján építjük meg, akár rózsaszín pöttyökkel, de ez nyilván egyedi gyártással lehetséges. Azért ennek is megvan a maga varázsa…

Nincs időd heteket-hónapokat várni, amíg leszállítják a géped – mert az időd pénz? Vagy egyszerűen csak jobban érzed magad, ha a pénzedért tényleg kapsz valamit, nem csak egy ígéretet? Akkor ez a Neked való megoldás!

 

 mennyit szansz ra

 

Mit gondolsz, vajon a segítségedre lehetünk ezzel a hat előnnyel?

Akkor nem sok választásod maradt, hozzánk kell fordulnod,
mert másnál hiába keresed őket – hát hívj most,
és tedd fel az első kérdéseid!

 +36 70 389 2515

HÍVJ MOST, ÉS MEGAJÁNDÉKOZUNK MÉG EGY EXTRÁVAL, AMI EGYELŐRE A MI TITKUNK,
DE TELEFONON – NEKED – ELMONDJUK…

smiley