220V vagy PB-gáz?

Mindegyiknek van előnye és hátránya is, a legjobb megoldás a személyre szabott. Ebben tudok segíteni: Hol dolgozna vele? Rendezvényeken, több helyen vagy saját fix üzletben?

Személy szerint a 220 T10-re turbó légkeveréses változatra szavazok, mert ott nem kell rakosgatni a fákat, lent is fent is egyformán süt: ahová teszi ott sül készre!

Néhány példa

  • A pb gázos gépet nem engedik bevásárló központokban dolgozni.
  • Míg a 220 v gépek tudnak 1,5 kw on is takarékosan sütni addig pb gázossal fél gázon is duplája a teljesítmény, ami több üzemeltetési költség, mert azon nincs ajtó mivel nyitott a gép elöl.
  • Sok oxigén kell az égéshez és így nem tud energiatakarékosan sütni.Ezen kívül ahhoz még elszívó is kell, míg a 220 v hoz nem viszont aggregátor kell ha nincs hosszabbítóból a 220 v lehetőség.


Beszéljük meg!

+36 70 389 2515
(munkanapokon 08:00-16:00-ig)