2018 egyik legjobbnak ígérkező termékötlete ritka jó lehetőség Számodra is – feltétlenül olvass tovább!
„Sweetfoodtruck in black or white?”
Hogy lásd, honnan jött az ötlet, először talán pillants rá az eddig legyártott 360 Sweetfoodtruck legutóbb megépült különlegességeiről készített képeinkre:
Hogy tetszenek?
Most játszunk el a gondolattal egy kicsit:
Mi lenne, ha a büfékocsit nem külön építenénk meg? Nézzük meg ezt a projektet így:
Vegyünk egy platós Toyota Dyna-t, ami talán a legjobb erre a célra. Nem csak könnyen kezelhető, fordulékony, kicsi és üzembiztos teherautó, de azon túl roppant gazdaságos – és az ár/érték arány szempontjából is optimális választásnak tűnik.
Erre a Dynára most építsük fel a kis foodtruck mozdonykánkat úgy, hogy épp ellenkező irányban van az eleje, mint a teherautónak, vagyis a vezetőfülkének háttal elhelyezve – ahogy a fenti képen is láthatod.
Ugye, milyen egyedi?
Egy olyan foodtruck-ot kapnánk, amiből a világon nincs még egy!
Miért?
Mert a BBQ LOCOMOTIVE kivitelnek köszönhetően ráadásul világít, sípol, sístereg, vanilia illatú füstöt ereget – így mindenki észreveszi ami nem hátrány az árusításnál…
Ha ezzel egyetértesz – egyszóval érdekel a dolog – nézzük a számokat, azok is elég jól mutatnak: Ezekből a teherautókból egy-másfél millió forintért már egészen jó állapotú példányokat lehet találni. A foodtruck felépítmény, az átalakítás még 1,8 millió, vagy alig több ennél — vagyis nettó 3 -3,3 millióból megvalósítható a büfékocsi projekt.
Ha megunod, akár 1,5-2,5 millió Ft nyereséggel 5-6 millióért bármikor könnyen el tudod adni, mert egy átlagos foodtruck ennél többe kerül — ez ráadásul távolról sem egy átlagos foodtruck!
Az egész persze csak egy elképzelés a sok közül, és ha elkezdünk beszélgetni, Neked is ezer ötleted támad, amiből akár egy is elég lehet, hogy gazdaggá tegyen.
Talán kezdjük írásban, és javasolj egy-két időpontot a fóti bemutatótermünkbe, hogy ott személyesen folytathassuk!
Várom a találkozást, és a közös ötletelést!
Az üzletedhez gyors sikert kívánva:
Tóth János Vince
A streetfood profit specialista