Amivel ma édesítjük meg a napodat, a málnás-mazsolás-mézes kürtőskalács különlegesség — íme a titkos recept:
1 kg lisztenként tegyünk a tésztába 0,5-0,7 dl málna szörpöt, és 1 evőkanál mézet.
Tegyük ezt ízlésünk szerint, de itt is vegyük figyelembe, hogy a folyadék mennyiségével egyenértékűen hígul a tészta a málnaszörp és a méz hozzáadásával, tehát annyival kevesebb más folyadékot — vizet, tejet, stb. — használjunk!
Aprítsunk bele 5 dkg, előzőleg fél orán át tejben áztatott mazsolát is.
A színe kicsit rózsaszinű lesz, de ne lepődjünk meg, vágjuk el hosszában, és a belsejével felfelé tálaljuk: Így szépen megáll benne a puding!
(…Ami pudingporból egy botmixerrel 3 perc alatt könnyen elkészíthető, erre most nem térünk ki részletesebben.)
Jól mutat a vanilia pudingon, ha reszelünk rá egy kevés narancs vagy citromhéjat, és vékonyan megcsurgatjuk kis mézzel.
Jó étvágyat kiván hozzá a Sweet Dream Franchise — aminek a megvásárlásával az összes recepthez hozzájuthatsz, ahogy a teljes üzleted, a meggazdagodásod kész útmutatójához is!
Ne kísérletezz, túl sok időbe és pénzbe kerül!
Fordulj hozzánk, 50 év minden tapasztalatát átadjuk,
mi már túl vagyunk a kísérletezésen!
Ha pedig csak egy jó kürtőskalács sütő vagy egy büfékocsi hiányzik, kattints ide!