Te is kidobsz évi hatmilliót az ablakon?

penzkidobas 

Tudtad, hogy a kürtöskalács sütő vállalkozások 70%-a átlagosan 2-3 emberrel többet alkalmaz, mint amire a technológia mai fejlettségi szintjén szüksége lenne? Ez havonta 500 000 Ft bérköltség, amit a tiszta haszonból fizetnek ki – teljesen feleslegesen. Neked is fáj a bérköltség? Akkor olvass tovább, mert ezt Neked írtuk!

MI A TRÜKK?

Nincs itt semmiféle trükk. Az ipari forradalom már több száz éve elkezdődött, a gépek azóta egymás után vesznek át olyan feladatokat, amiket korábban emberek végeztek. Ma már ilyen feladat például a dagasztás vagy a csíkhúzás is, és mi streetfood profit specialistaként – ha nem is több száz, de több tíz éve – komplett gépsorokkal segítjük a partnereink boldogulását a világ számtalan országában.

Azt hiszed, hogy Te túl kicsi vagy ahhoz, hogy gépekkel helyettesítsd az embereid munkáját? Gondolj csak arra a tenyérnyi eszközre a zsebedben, ami gyorsabban talál meg és hív fel egy telefonszámot, mint a világ valaha volt leggyorsabb titkárnője. Még figyelmeztet is, hogy ne felejtsd el felhívni, és ma már a gyerekeknek is futtja rá.

Neked miért ne futna egy olyan gépsorra, ami egyetlen emberrel bőven előállítja a szükséges darabszámot? Olvass bele ebbe a korábban íródott bejegyzésünkbe, és meg fogsz nyugodni: Nem csak lehetséges, hogy rövid időn belül teljes gépsorod legyen, de viszonylag gyorsan meg is térülhet: 

4 eurós darab áron 61 kürtőskalácsot kell eladnod naponta, hogy egy hónap alatt egy dolgozó kényelmes tempóban megtermelje! Aztán az élet megy tovább, és ha nem esel ki a 61 darabos napi ritmusból, az első év végére 80-90 000 eurós forgalmat csinálsz…

Te mióta is csinálod az üzleted?
Mi 40 éve.

Ha nem akarod az üzlet minden csínját-bínját a saját károdon megtanulni (például, ha már a gépesítésnél tartunk: egy gép nem csak járulék-, de alkoholmentes is, nem késik el és nem lop meg…), nos, akkor csatlakozz hozzánk!

Ne kockáztass, különösen akkor nem, ha a pénzed és az időd nagyobb részét ebbe az üzletbe rakod bele, és tegyél szert a tapasztalatunkra is – a gépek mellé, mondhatni ajándékba adjuk!

tudasvagypenz

…És van itt még hat extra, ami számunkra természetes része a csomagnak, a konkurenciánál mégsem találod meg sehol: Íme 6, a boldogulásodhoz nélkülözhetelen extra, amit a piacon csak tölünk kapsz meg.

Ha idáig eljutottál az olvasásban — amit nagyra értékelünk —, és talán a hivatkozásokra is rákattintottál itt-ott, elég sok információt összegyűjtöttél ahhoz, hogy eldönthesd, akarsz-e velünk számolni a jövőben, vagy sem. Meggyőződésünk, hogy a piacon ebben a pillanatban nincs profibb ajánlat, és ha ezt már Te is gyanítod, hívj, keress és beszéljünk minél előbb.

Ha vizuális típus vagy, nézz bele pár videóba is, de hívj minél előbb, hogy a saját szemeddel láthasd!

Köszönjük a figyelmed, várjuk a jelentlezésed, és elképesztően sikeres Boldog Új Évet Kívánunk Neked – amiben viszont biztosak vagyunk, hogy nem fogsz mindent a szerencsehozó újévi malacra bízni!